Miercuri 24 Aprilie

Un politist din Cluj, mort de beat, a produs un accident soldat cu ranirea unei fetite de 13 ani! - EXCLUSIV


Un politist din Cluj, mort de beat, a produs un accident soldat cu ranirea unei fetite de 13 ani, in 19 octombrie. Cazul este tinut la "secret", iar Ioan Florin Husa, autorul accidentului, si-a luat concediu medical.

Incidentul s-a produs in 19 octombrie, la ora 7.00 dimineata, pe strada Iosif Vulcan. Ioan Florin Husa, in varsta de 22 de ani, politist in cadrul Biroului Politiei Rutiere Cluj, nu a acordat prioritate si a intrat intr-o dubita, care circula regulamentar.

In urma accidentului a fost ranita o fetita in varsta de 13 ani. Cazul a fost trecut la "secret" si pe durata cercetarilor penale, politistul Ioan Florin Husa a fost "sfatuit" sa isi ia concediu medical.

In momentul in care a fost verificat cu aparatul alcooltest s-a stabilit ca avea o alcoolemie de 0,74 alcool pur in aerul expirat (n. red. aproape 1,5 alcool in sange).

Husa este cercetat penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

 

Acesta nu este un caz singular. In seara zilei de 23 octombrie, Stiri de Cluj a mai prezentat si cazul comisarului Gheorghe Tomescu, de la Serviciul Politiei Rutiere Cluj, care a omorat un barbat intr-un accident produs in Bistrita Nasaud, pe o trecere de pietoni din satul Bata.

 

Anchetatorii detin informatii ca politistul era baut cand s-a urcat la volan, dar pentru ca a refuzat sa ii fie prelevate probe biologice nu se stie care era nivelul alcoolemiei.

Comentarii Facebook