Un paznic clujean a prins un hoț în timp ce încerca să îi spargă mașina, în zona pădurii Făget. Infractorul a fugit mîncând pământul



Un bărbat a fost prins de polițiști, în flagrant, după ce acesta ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autoturism, însă a fost depistat de proprietar.

La data de 23 mai a.c., ora 04:30, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns, fără drept, într-un autoturism, şi ar fi fugit de faţa locului, în momentul surprinderii acestuia de către proprietar”, informează reprezentanții IPJ Cluj.

Mai exact, în jurul orei 04:30, un bărbat, de 23 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce asigura paza unor imobile în zona pădurii Făget, ar fi surprins o persoană în autoturismul său, parcat în zonă.

În momentul depistării, hoțul ar fi fugit spre pădurea Făget, fără a sustrage vreun bun. În baza semnalmentelor oferite de reclamant şi a verificărilor efectuate în zonă, poliţiştii au reuşit identificarea celui reclamat, stabilind că este vorba despre un bărbat, de 26 de ani, din Prahova.

De asemenea, s-a constatat faptul că activitatea infracţională a bărbatului ar fi fost înlesnită de faptul că autoturismul parcat era închis, dar nu era asigurat.

Bărbatul este cercetat acum aspectul săvârşirii unei tentative la infracţiunea de furt din auto.

Comentarii Facebook