Social

Un obiectiv din Cluj, primul într-un top al celor mai înspăimântătoare locuri din lume

  



 

Platforma online de social media 9GAG (9gag.com) a realizat un clasament al celor mai terifiante locuri din lume, iar pe primul loc este un loc din Cluj.

 

În inima Ardealului, lângă oraşul Cluj Napoca, se gaseşte, probabil, cel mai misterios loc din România, care seamănă foarte mult cu o zonă din filmul Stalker – Călăuza (1979), scrie Rador

 

Pădurea Hoia-Baciu, cunoscută drept ”Triunghiul Bermudelor” în România, atrage mulţi curioşi, amatori de paranormal. Despre Pădurea Hoia-Baciu s-au scris multe legende de la dispariţia unor persoane, până la apariţia extratereştrilor, lăsând loc celor mai diverse speculaţii. Cei care vizitează locul povestesc lucruri terifiante care provoacă fiori reci chiar şi celor mai curajoşi.

 

În TOP 18 al celor mai înspăimântătoare locuri din lume a mai fost inclus şi Oradour-sur-Glane, un oraş distrus de trupele germane în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, mai exact pe data de 10 iunie 1944, când 190 de bărbaţi, 247 de femei şi 205 copii au murit aici.

 

După terminarea conflictului, un nou oraş a fost construit în apropiere, dar ruinele au fost păstrate în semn de omagiu adus victimelor nevinovate decedate în acea zi. Urmează în acest clasament Castelul Leap, importantă atracție istorică din Irlanda, unde au avut loc unele dintre cele mai înfricoșătoare evenimente. S-a descoperit că în castel ar exista o temniță în care oamenii erau lăsați să moară.

 

Aceste lucruri au făcut ca el să-și capete renumele de cel mai bântuit castel din țară. Castelul Leap era un loc în care erau ţinuţi şi torturaţi prizonierii, el are celule de detenţie săpate sub pământ şi mormane de oase uitate acolo de secole. Clasamentul locurilor înspăimântătoare include şi Jatinga, locul din India în care, în fiecare an, în perioada septembrienoiembrie, se sinucid mii de păsări.

 

Este un mic sat în nordul Indiei, unde are loc un fenomen unic în lume: păsările se sinucid în masă, căzând din cer și zdrobindu-se pe case, de copaci, maşini. De mulți ani, fenomenul a fost atribuit spiritelor rele, păsările neavând comportament suicidar. Moartea lor nu are însă nimic de-a face cu sinuciderea.

 

Dezorientate de ceață, păsările sunt atrase de luminile din sat. Cum Jatinga se află pe o rută de migrație, multe păsări cad astfel în capcană, relatează Agenţia de presă TASS. În acest clasament a fost inclus locul unde se află ruinele unei copii a celebrului parc de distracţii Disneyland din China, care zac în paragină în mijlocul unui câmp, la mai puţin de o oră de mers cu maşina de centrul Beijingului.

 

Construcţia a ceea ce ar fi trebuit să fie o adevărată „ţară a minunilor” a început în anul 1998, dar a fost sistată după ce fondurile alocate proiectului au fost retrase de investitori. În plus, neînţelegerile dintre fermieri şi autorităţile locale, legate de preţul proprietăţilor deţinute de primii, au contribuit la abandonul proiectului.

 

Urmează în acest top o altă construcţie abandonată, cea a metroului din Cincinnati, Statele Unite, apoi Poarta Infernului din Turkmenistan, un loc unde timp de 40 de ani arde neîntrerupt un crater masiv de gaz metan, care nu a putut fi stins din anul 1971.)

coral1_1_1.jpg
5-1-2017, 15:20
47 vizualizări
8 comentarii
martor7-1-2017, 15:45
-Am fost odata acolo cu cortul asteptand minunea. Am tras un pic la masea cu totii de prea multa nerabdare, sa mai treaca timpul ca minunea se lasa asteptata. Am avut apoi niste viziuni... mama-mama!
-Alta data eram pe acolo treaz si singur. Au aparut 2 t.igani din Cheile Baciului. Brusc, nu am mai vazut nimic o ora... Ceasul, portmoneul, telefonul meu si tiganii disparusera! Am avut serioase dureri de cap si oase! Si vanatai! Cu siguranta ca acestea sunt rezultatul activitatii paranormale din Padurea Baciu loc, Poiana Rotunda.
Timo6-1-2017, 8:50
Am fost într.un spiral din Ro...am văzut "clar" un băiet..într.un mieu....l.am văzut doar pe jumate..într.o obscuritate a unu coridor...m.am speriat...
Eu ieseam din salon...si in obscuritatea acea ne.am întâlnit..am întrebat daca a intrat cineva după mine...din cauza ca de spaimei nu m.am întors capul..
De precizat ca eram după operație...:)
.
Turism 6-1-2017, 5:45
Poate un hotel cu niste vampiri, mutanti, gen Dracula ar atrage ceva vanatori de stafii si necuraturi. Dar cine investeste in acel haos si mizerie. Iti rupi masina in zona aceea unde culmea, s-au construit si niste duplexuri. Poate OZN-urile din capul lui Boc.
ce prostovani5-1-2017, 18:32
Daca ati ajuns sa va luati stirile de pe 9gag sunteti prostovani total.
exe5-1-2017, 16:20
Baa...!! Am io impresia sau astia care cred vrajelile astea sunt aceasi spalati pe creiere care vad doar BMW-urile gresind in trafic...??!!
Forme de viata cu probleme la mansarda...!!

::)))::))))))
grig5-1-2017, 17:08
Inca nu ai murit fraiere?
zau6-1-2017, 14:32
unul ca tine:

http://failtrafic.ro/ti-o-fost-greu/

el stie sa conduca, nu are nevoie de reguli ...
simone6-1-2017, 14:46
Exe ai deviat rau pe aratura. Stire care nu are nici o legatura cu bmw. Chiar tu avand problemele la mansarda despre care vorbesti, ai facut tu legatura cu bmw. E rau cand vezi paiul din ochiul altuia dar barna din ochiul tau nu o vezi. Tin sa-ti amintesc ca esti pe o pagina de stiri si nu pe forumul bmw. Cu interventii din astea puerile ar trebui sa ramai doar pe forum( cu toate ca si acolo s-au lamurit cu tine)

Cele mai citite ştiri din Social

3669 vizualizări
24-9-2018, 21:59
Surse: Pe noua autostradă a Clujului s-ar putea circula în această săptămână» Vezi tot
2636 vizualizări
24-9-2018, 13:42
Apartament din executări lângă Cluj-Napoca: 45.000 EUR / 65 de mp. Reducere de 15% - FOTO» Vezi tot
2312 vizualizări
25-9-2018, 8:02
Autoturism incendiat pe strada Aurel Suciu - VIDEO» Vezi tot
2230 vizualizări
24-9-2018, 15:33
”După un an de Cluj” un bucureștean a ajuns la aceste concluzii» Vezi tot
1461 vizualizări
18-9-2018, 14:18
Imagini șocante cu drogați într-un oraș din Cluj. Tineri care par POSEDAȚI - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?