Un nou protest la Cluj, sâmbătă seară: ”Cluj-Napoca, #ne-am_saturat!”



Clujenii vor ieși sâmbătă seară, pentru a 12-a zi la rând, în stradă pentru a protesta împotriva Guvernului Grindeanu.

Protestul din această seară va începe la ora 19.00, în Piața Unirii, din Cluj-Napoca.

Zilele trec, si pentru majoritatea dintre noi.. petrecutul serilor in piata si pe strazile orasului nostru a devenit obisnuinta. Iesim in fiecare zi pentru ca suntem nemultumiti.. Neincrederea si nelinistea plutesc in aer..

Nu mai avem incredere in acest guvern si nici in presedintii celor doua partide care au format guvernul.. cum am putea ? cand ei au castigat cu un program de guvernare prezentat alegatorilor si au inceput primele schimbari cu initiative legislative din afara planului de guvernare. Cum putem avea incredere in niste oameni care spun ca nu se afla in lucru ordonante de urgenta pentru amnestie si gratiere si in ceas de noapte emit OUG 13 intr-o sedinta care nu avea pe ordinea de zi acest subiect ? Cum putem avea incredere in acesti oameni care desi au fost alesi de popor, lucreaza pentru popor si sunt platiti de popor.. ignora si refuza sa dialogheze cu poporul care manifesta in frig ? Cum putem avea incredere in ei cand prin OUG 14 nu rezolva problema ci dimpotriva lasa in textul legii una din observatiile CCR astfel incat sa existe temei pentru anularea OUG 14 aceast lucru declansand intrarea in vigoare a OUG 13 ? Cum putem sa avem incredere in cineva care afirma ca cunoaste programul de guvernare "din scoarta in scoarta" si dupa aceea spune ca el nu stie nimic despre legile mai sus amintite (cu atat mai mult cu cat este si in conflict de interese)

Toate acestea si multe altele ne alimenteaza nelinistea ca persoanele care ocupa acum functii de inalta responsabilitate nu sunt persoanele potrivite. Toate acestea ne mobilizeaza zi de zi sa luam un pulover in plus si sa petrecem cateva ore in compania altor cetateni care sunt uniti in acelasi scop.. curatarea infractorilor din politica romaneasca”, spun organizatorii evenimentului.

Manifestații masive se anunțîă în acest weekend și la București, în Piața Victoriei.

Comentarii Facebook