Un nou loc pentru oficierea căsătoriilor la Cluj-Napoca! Mirii își pot spune ”Da” și la Baza Sportivă Gheorgheni



Primăria Cluj-Napoca vine în întâmpinarea cuplurilor care se vor căsători anul acesta cu o nouă locație pentru oficierea stării civile în orașul nostru: Amfiteatrul Bazei Sportive Gheorgheni.

Astfel, începând cu jumătatea lunii mai, oficierea căsătoriilor se va face și în acest loc din cartierul Gheorgheni. Astfel, tinerii care nu au reușit să își programeze căsătoria la data sau ora dorită, au posibilitatea să o programeze sau reprogrameze la noua locație.
De luni, 19 februarie 2018, programarea (respectiv reprogramarea) căsătoriei se poate face online, pentru ambele locații, Foișorul din Parcul Central, respectiv Amfiteatrul Bazei Sportive Gheorgheni. Programările și reprogramările se realizează pe website-ul Primăriei, la secțiunea Servicii online.

Cuplurile care și-au făcut deja programarea online, dar doresc să schimbe data/ora pot să se reprogrameze la Baza Sportivă Gheorgheni, accesând http://e-primariaclujnapoca.ro/casatorii/. Aceștia trebuie să șteargă rezervarea făcută inițial la Foișorul din Parcul Central și o programeze la Baza Sportivă Gheorgheni. Aplicația permite programarea doar o singură dată, codul numeric personal fiind criteriul pentru a împiedica programările multiple.

Pentru lunile mai, iulie și august aplicația va deschide două tabele orare, corespunzătoare celor două locații- Foișorul din Parcul central „Simion Bărnuțiu” și Baza Sportivă Gheorgheni. Pentru Baza Sportivă Gheorgheni intervalul orar setat este cuprins între orele 10.00 și 14.00 (program aferent zilelor de sâmbătă și duminică), în următoarele perioade de timp: 12 mai -26 mai, 30 iunie- 29 iulie, 18 august -26 august.

Comentarii Facebook