Un nou accident pe Coposu și strada Calea Baciului! Poliția Rutieră Cluj nu are soluții?

 

Un nou accident de circulație s-a produs miercuri dimineața, în jurul orei 9.00, la intersecția Corneliu Coposu și strada Calea Baciului.

 

Am fost martor la un accident rutier soldat cu avarierea a doua autoturisme. Si de aceasta data cauza este neacordare de prioritate din partea Daciei Logan, care dorea sa intre pe strada Calea Baciului si sa se deplaseze spre Baciu dar fara a acorda prioritate autoturismului RENAULT FLUENCE, care se deplasa spre Gara.

 

In urma impactului soferul din Fluence a acuzat dureri de cervicala motiv pentru care o ambulanta a sosit la fata locului. In acest loc au saptamanal loc accidente in lipsa unui sens giratoriu”, ne-a relatat un martor.

 

Vom reveni cu informații de la Poliție...

 

Multumim cititorilor Stiri de Cluj pentru imaginile surprinse la fata locului. Cei care surprind un incident care poate deveni o știre, pot trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

 

 

---------------------------------------------------

UPDATE

 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj a declarat că Poliția nu au fost sesizați cu privire la acest eveniment, existând posibilitatea ca cei doi șoferi implicați să se fi înțeles amiabil.

Comentarii Facebook