Un muncitor de la Coratim din Floresti a murit electrocutat - VIDEO

 

Un muncitor de22 de ani de la depozitul Coratim din Floresti a murit electrocutat in aceasta dimineata, in jurul orei 10,00. Muncitorul lucra pe un motostivuitor si a fost gasit fara suflare de colegi.

 

"Un baiat a luat o schela din hala si s-a urcat cu ea la inaltime si s-a electrocutat. Angajatii lucrau si erau in regula si putea fi pornita de oricine. Oamenii nostri erau in hala si lucrau", a declarat Bejan Marius, patron Coratim.

 

Purtatorul de cuvant al ISU Cluj, locotenentul Andrei Biris, a declarat ca echipajul SMURD a ajuns de urgenta la loclu accidentului, dar nu a mai avut ce sa faca.

 

"A murit electrocutat, dar pana in acest moment nu stim daca incerca sa repare motostivuitorul si s-a electrocutat sau a atins ceva fire de curent cu utilajul", a declarat pentru Stiri de Cluj, locotenentul Andrei Biris. 

 

Inspectoratul Teritorial de Munca Cluj a demarat o ancheta in acest caz pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul de munca. 

 

"In urma producerrii accidentului am dispus declansrea unei anchete. Din primele informatii rezulta ca victima a manipulat o platforma ridicatoare si a ajuns sub liniile de inalta tensiune si s-a produs un arc electric care a dus la decesul lucratorului respectiv prin electrocutare", a declarat seful Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Cluj, Emilian Rosca.

Inspectorii verifica acum daca muncitorul avea forme legale de angajare si daca au fost respectate normele de protectie a muncii.


Vezi si...

Barbatul care a murit electrocutat la CORATIM era angajat de cateva zile!

Comentarii Facebook