Un motociclist a fost implicat intr-un accident in fata Comandamentului Militar Cluj! Doua persoane au fost ranite grav - FOTO

 

Un motociclist care circula cu viteza a fost implicat intr-un accident, in jurul orei 10.30, in fata Comandamentului Militar Cluj. Barbatul a intrat intr-un autoturism care stationa la stop.

 

Martorii spun ca motociclistul nu a mai putut opri din cauza vitezei si a intrat inr-un autoturism oprit regulamentar. Barbatul de pe vehiculul cu doua roti si un alt pasager au suferit rani grave si au fost transportati de urgenta la Clinica de Ortopedie Cluj.

 

Motociclistul a venit lansat din Piata Cipariu si a trecut in tromba pe langa Inspectoratul Scolar Judetean Cluj si nu a mai putut evita masinile oprite la stopul din zona Teatrul National - Tribunal. "Accidentul s-a produs din cauza faptul ca motociclistul nu a respectat distanta fata de autoturismul din fata sa. Deocamdata nu s-a stabilit viteza cu care circula", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Ppp.

 

Politia este la fata locului pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul.

 

Comentarii Facebook