Un medic din Oradea, dat în urmărire internațională pentru crimă, prins la Cluj. Au găsit și un pistol asupra lui

 

UPDATE

 

Medicul Dan Stamatiu, 54 de ani, este acuzat că a ucis o femeie, în orașul maghiar Nyíregyháza. El ar fi intrat în locuința femeii şi a împușcat-o sub privirile îngrozite ale gemenilor acesteia de numai șapte ani. Medicul ucigaș l-a rănit grav și pe soțul femeii. Acesta a apucat să le spună polițiștilor numele atacatorului, iar apoi a intrat în comă.

 

Vezi AICI imagini cu medicul acuzat de crimă

 

-------------------------

Polițiștii clujeni au depistat, joi, un bărbat dat în urmărire internațională de autoritățile maghiare.


”La data de 1 septembrie a.c., în urma unei acţiuni desfăşurate de către poliţiştii de investigaţii criminale din Cluj si poliţiştii din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliţiei Române, a fost depistat un bărbat, dat în urmărire internaţională”, informează IPJ Cluj.

Pe numele bărbatului, de 54 de ani, din Oradea, judeţul Bihor, autorităţile maghiare au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea de infracţiuni contra vieţii.

De asemenea, cu ocazia percheziţiei corporale, poliţiştii au găsit asupra acestuia un pistol de apărare cu cartuşe.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, urmând să fie prezentată Curţii de Apel Cluj, pentru confirmarea mandatului european de arestare.

La acţiune au participat şi luptători de intervenţie rapidă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Comentarii Facebook