Un jandarm din Cluj s-a fotografiat gol PUȘCĂ! L-a dat de gol un alt bărbat, care a primit pozele

 

Un plutonier de la Unitatea de Jandarmi din Turda și-a dat demisia după ce fotografii cu el dezbrăcat au fost făcute publice. 

 

Jandarmul și-a pozat organul sexual, dar și diferite alte părți ale corpului după care a trimis fotografiile unei alte persoane, care ulterior s-au răzbunat pe el.

 

Fotografiile au fost realizate la sala de sport din Turda pe care jandarmul o frecventa, în timp ce acesta făcea duș sau era în pielea goală. Unele surse spun că jandarmul ar fi trimis pozele unui alt bărbat, iar acesta le-a trimis ulterior la redacția ziarulclujean.ro.

 

Evenimentul Zilei a descoperit că jandarmul în cauză este plutonierul Mihai Cucea de la Unitatea de Jandarmi din Turda. Acesta este un sportiv de performanță, care frecventează foarte des o sală de sport unde face doar exerciții de culturism.

 

Inspectorarul de Jandarmi Cluj a constituit o comisie de disciplină pentru a lua o decizie și pentru a analiza pozele.

 

Jandarmul și-a dat demisia din cauza acestui scandal. 

 

În urma discuţiei avute cu membrii comisiei desemnate să verifice aspectele semnalate de dumneavoastră, subofiţerul implicat şi-a recunoscut identitatea, a conştientizat gravitatea comportamentului său, care nu corespunde cu calitatea sa de militar, sens în care şi-a înaintat demisia, act administrativ care a fost deja înregistrat la secretariatul unităţii, urmând ca în continuare să se deruleze celelalte etape procedurale”, a comunicat ulterior Mariana Barbu de la IJJ Cluj, conform ziarulclujean.ro.

 

 

Comentarii Facebook