Miercuri 24 Aprilie

Un jandarm clujean a calcat un barbat cu masina si a fugit de la locul accidentului. Victima a murit, iar soferul a fost arestat pe 29 de zile


In accidentul de sambata seara, soldat cu moartea unui barbat, prezentat de Stiri de Cluj.ro in urma cu doua zile a fost implicat si un jandarm, care dupa ce a trecut peste victima cu masina a disparut. Adrian Florin Groza era baut si a fost prins acasa.

Jandarmul a fost retinut initial pentru 24 de ore si a fost prezentat in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Cluj cu propunere de arestare pe 29 de zile, iar cererea a fost aprobata.

Accidentul s-a produs in sambata seara, in jurul orei 22.00, pe Calea Floresti, din cartierul clujean  Manastur. Un barbat a incercat sa treaca strada si a fost lovit de doua autoturisme, dupa care unul dintre soferi a fugit de la locul accidentului.

Pietonul in varsta de 45 de ani a incercat sa traverseze strada prin loc nemarcat si a fost lovit in plin de un autoturim condus de un sofer din Satu Mare. In urma impactului, barbatul a fost proiectat pe contrasens si a fost calcat de un alt autoturism, marca BMW, condus de Adrian Florin Groza, care se indrepta spre comuna Floresti.

Impactul a fost violent si pietonul a murit in urma accidentului in ciuda asistentei oferite de echipajele de prim ajutor.

Politistii clujeni spun ca soferul autoturismului care a lovit ultima data victima nu s-a oprit sa ii acorde ingrijiri, ci si-a continua drumul. Adrian Florin Groza, in varsta de 29 de ani, a fost retinut dupa doua ore, la domiciliul sau din Cluj-Napoca. In momentul in care a fost testat cu etilotestul s-a stabilit ca avea o alcoolemie de 0,14 mg/l alcool pur in aerul expirat.
 
Fii reporter! Daca cineva are imagini sau fotografii de la accidentul de pe Calea Floresti le poate trimite pe adresa office@stiridecluj.ro

Comentarii Facebook