Un elicopter de la Câmpia Turzii s-a PRĂBUȘIT și opt MILITARI au MURIT - UPDATE VIDEO

 

UPDATE

 

MApN anunță că 8 persoane au murit, iar două au fost rănite în urma prăbuşirii elicopterului

 

Potrivit MApN, elicopterul era de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii şi se afla în misiune, urmând să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.

 

În accidentul aviatic s-au înregistrat opt persoane decedate, iar alte două victime au fost evacuate cu elicopterul SMURD de la Târgu Mureş, care a ajuns în zona accidentului", a spus Bianca Sabău, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

 

Opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, vineri, 21 noiembrie, în jurul orei 10.40, pe raza localităţii Mălâncrav, judeţul Sibiu.

 

Elicopterul, de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, se afla în misiune, urmând să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.

 

Pentru cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului, la faţa locului s-a deplasat ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, însoţit de o comisie a Statului Major al Forţelor Aeriene”, precizează Biroul de Presă al MApN.

 

Elicopterul care s-a prăbușit la Sibiu este tip IAR-330 PUMA era de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii şi se afla în misiune. Aparatul de zbor și cei 10 militari urmau să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.

 

ELICOPTER de la CÂMPIA TURZII PRĂBUȘIT: Cine sunt MILITARII care au murit - FOTO




---------------------------------------------

 

Un elicopter de la Câmpia Turzii s-a prăbușit la Sibiu, anunță Ministerul Apărării. 

 

Elicopterul de la Baza Aeriană de la Luna s-a prăbușit vineri dimineața, între localităţile Laslea, Mălâncrav şi Iacobeni.

 

Ministrul Apărării, Mircea Dușa, a declarat că elicopterul este de la baza militară Câmpia Turzii și avea 10 persoane la bord. Două elicoptere, unul al Armatei şi unul al SMURD, au fost trimise în zonă.

 

Deocamdată nu se știe care este starea celor aflați în elicopter. Apelul la 112 a fost făcut de o persoană din aparatul de zbor.

Comentarii Facebook