Un elev dejean a ajuns de la școală, direct la spital. Ce a pățit în timpul pauzei VIDEO



Un incident grav a avut loc, miercuri după-amiază, la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Dej. Un elev de clasa a opta a fost transportat de urgență la spital, după ce s-a rostogolit pe scări în timpul pauzei.

Elevul care a ramas inconstient pret de cateva minute in urma cazaturii, spune ca tot ce isi aminteste este ca un alt coleg l-a scuipat, iar in momentul in care a vrut sa fuga dupa el, a alunecat pe scari si s-a lovit la cap, scrie dejeanul.ro.

Incidentul a fost anunțat profesorilor de către femeile de serviciu, iar cadrele didactice au sunat de urgență la 112.

O ambulanță și un echipaj al Poliției s-au deplasat de urgență la fața locului, iar băiatul de 15 ani a fost dus la Spitalul Municipal Dej, acesta suferind răni în zona gurii și o plagă la cap.

Conducerea școlii a nu a comentat incidentul, însă a fost anunțat la Inspectoratul Școlar Județean Cluj, care va deschide o anchetă pentru a determina dacă elevii au fost supravegheați în pauză sau nu.

---------------

UPDATE

 

Elevul ranit spune ca un coleg l-a scuipat, iar in momentul in care a vrut sa fuga dupa el, s-a impiedicat si a cazut pe scarile scolii, lovindu-se la cap si devenind inconstient pentru cateva minute.

 

Mai multe lucruri o sa stim despre acest incident in momentul in care comisia care este formata la scoala va finaliza cercetarea care a inceput. Din primele date pe care le avem, e un simplu incident, in sensul ca copilul s-a impiedicat si a cazut, fara sa fie impins de nimeni, fara sa fi fost o bataie sau altceva intre copii, dar bineinteles, comisia va lamuri toate aspectele privind situatia de la Dej”, a declarat Valentin Cuibus, inspector sef al Inspectoratului Scolar Judetean Cluj.

Comentarii Facebook