Un clujean a murit de frig. Era batut si nemancat de cateva zile

Un barbat cu varsta cuprinsa intre 30 si 40 de ani a fost gasit ieri in jurul orei 10,00 intr-un grajd de niste localnici din Fizesu-Gherlii. Era aprope inghetat, nu mancase de doua -trei zile si era batut.

 

Oamenii i-au chemat pe medicii de la Ambulanta care au incercat sa il incalzeasca, dupa care a fost dus de urgenta la Spitalul din Gherla. "Noi am incercat sa il resuscitam. Am facut tot ceea ce era omeste posibil, dar in jurul orei 17,00 a murit", a declarat pentru Stiri de Cluj .ro directorea Spitalului din Gherla Liana Turdean-Stet.

 

Directorul Spitalului din Gherla a mai spus ca "Exista varianta, ca desi era inghetat, cauza mortii sa fi fost hipoglicemia, intrucat barbatul nu mancase de cateva zile".

 

Autopsia va fi efectuata abia maiine , cand se sti si cauza exacta a decesului. Pana atunci , cazul a fost raportat la Ministerul Sanatatii ca fiind unul de hipotermie severa.

 

Barbatul nu avea niciun document asupra lui, asa ca, deocamdata, nu se stie cine era. Politia continua cercetarile in acest caz.

Comentarii Facebook