Un copil diagosticat cu cancer are nevoie de AJUTOR până nu e prea târziu

 

Un copil de 6 ani diagnosticat cu cancer are urgentă nevoie de bani pentru a-și putea urma tratamentul. 

 

Alin Gabriel Amariei, un baietel de aproape 6 ani, a fost diagnosticat pe 19 februarie 2013 cu hidrocefalie și meduloblastom. Operația de tumoră a avut loc pe 7 martie 2013 și a durat 7 ore și jumătate, timp în care Alin a făcut de 3 ori stop respirator. Tumora a fost de 2 cm și jumătate, iar după operație Alin nu a vorbit și nici nu a mers.

 

Au urmat tratamentele, iar până în prezent Alin are la activ 16 cure de chimioterapie a câte patru zile de stat în perfuzie, precum și 30 de cure de radioterapie, intervenții agresive care l-au slăbit foarte mult, în prezent ajungând să mai cântărească numai 14 kg.

 

Tratamentele din tara se pare ca nu il mai ajută. 

 

Parintii au trimis toate actele medicale ale lui Alin în Turcia, la Acibadem, iar răspunsul oficial al clinicii este că există o speranță pentru Alin, prin intermediul unei intervenții cu laser (CIBERKNIF), operație ale cărei costuri se ridică la 9.500 de euro. Pana acum, cu ajutorul oamenilor, părinții au reusit sa stranga aproape jumatate. Dar cum cancerul este o boala contra cronometru, intr-o luna parintii lui Alin trebuie sa stranga 5000 Euro, pentru o sansa la viata a fiului lor.

 

S-au implicat pana acum oameni si Asociatia P.A.V.E.L., dar trebuie facut acum ceva repede, este mesajul familiei. 

 

Vezi AICI cum îl poți ajuta.

Comentarii Facebook