Miercuri 17 Aprilie

Un copil care s-a aruncat pe geam de la etajul cinci a fost adus de la Timisoara la Cluj pentru operatie - Galerie FOTO -UPDATE


Un baiat in varsta de 15 ani care s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc pentru a-si pedepsi parintii care nu l-au lasat sa se joace a fost adus de la Timisoara la Cluj? pentru a fi operat la Clinica de Neurochirurgie.

Copilul si-a rupt coloana vertebrala in urma cazaturii si a fost transportat la Cluj-Napoca cu un elicopter, care a aterizat pe Aeroportul International in jurul orei 15.00.

"Baiatul a fost preluat de o ambulanta SMURD, este stabil din punctul de vedere al semnelor vitale si a fost dus la Clinica de Neurochirurgie pentru o interventie de urgenta", a declarat pentru Stiri de Cluj Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU Cluj.


Tragedia s-a consumat in orasul Vulcan din valea Jiului. Parintii l-au certat pe baiat din cauza anturajului si i-au interzis sa mai mearga afara. In acel moment, copilul s-a aruncat pe geamul deschis si a cazut in gol de la etajul cinci.

Bunica baiatului a declarat pentru agenda.ro ca nepotul ei "a fost afara, s-a jucat cu copiii, pe la 16,30 a intrat cu maica-sa in casa si apoi a vrut sa iasa din nou la joaca. Nu a vrut sa il lase, pentru ca mergea cu baietii si facea rele. Dintr-o data el a sarit din pat, s-a pus cu mainile pe pervazul de la terasa si a sarit de parca era la parter, de la 18 metri. Nu e copil rau, ca baietii. Acum a trecut clasa a noua".

 

Baiatul a fost deus de urgenta la Timisoara la Spitalul de Copii Louis Turcanu si internat cu mulpiple fracturi. Medicii au declarat ca avea aproape toate oasele rupte si coloane fracturata. El necesita o interventie chirurgicala si a fost adus la Clinica de Neurochirurgie din Cluj cu un elicopter al Bazei Militare Giarmata din Timisoara.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE


"Este in stare grava pentru ca are fracturi de coloana cervicala. Ne-a solicitat Spitalul de Copii din Timisoara pentru ca fracturile sunt instabile. Nu e taiata maduva spirtarii, deci copilul nu este paralizat, dar cu masina daca era adus la Cluj exista riscul unei complicatii si s-a decis pe transportul aerian", a declarat pentru Stiri de Cluj Raed Arafat, subsecretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii.

El a mai afirmat ca nu au putut fi folosite elicopterul sau avionul SMURD pentru ca sunt in revizie si s-a apelat la Ministerul Apararii Nationale care a pus la dispozitia medicilor un elicopter de salvare care l-a transportat pe copil la Cluj.

 

Foto: agenda.ro

Comentarii Facebook