Un clujean si-a inscenat furtul din masina, dar a fost filmat de camerele de supraveghere - VIDEO


Un clujean de 28 ani si-a inscenat furtul din autoturism, dar a fost prins de politisti cu ajutorul imaginile suprinse de camerele video de supraveghere a zonei care sunt administrate de Primaria Cluj Napoca.

 

"La data de 14.02.2011, M. I.,de 28 ani, din localitatea Margau, judetul Cluj, a sesizat dispeceratul IPJ Cluj despre faptul ca in cursul aceleiasi zile, in intervalul orar 12.50 " 13.00, persoane necunoscute i-au spart geamul portierei dreapta spate a autoturismului pe care il detine, iar din interior i-a fost sustrasa o geanta care continea mai multe documente apartinand unei socitati comerciale.

Barbatul a declarat ca autoturismul se afla in parcarea cimitirului Manastur
", a precizat inspectorul Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Politistii au demarat o ancheta si au studiat si imaginile preluate de camerele de supraveghere video a zonei respective. Astfel, s-a stabilit ca "in jurul orei 12.50, reclamantul a parcat autoturismul in cauza in parcarea cimitirului, iar la scurt timp a parcat chiar langa el, un alt autoturism de culoare alba. Cei doi conducatori auto au purtat o discutie de cateva minute, iar dupa ce s-au asigurat ca in zona nu este nicio persoana, au incercat in repetate randuri sa sparga unul dintre geamurile laterale spate ale autoturismului.

Nereusind, cei doi s-au deplasat cu autoturismul la aproximativ 200 " 300 metri, imaginile surprinzand faptul ca la intoarcere, autoturismul avea geamul lateral dreapta spate spart
", a mai afirmat Gina Pop.

Proprietarul masinii si-a recunoscut fapta si este cercetat acum pentru fals in declaratii.

 

Comentarii Facebook