Un clujean s-a urcat RUPT de beat la volan și s-a ales cu un dosar penal. A cauzat și un accident rutier


Polițiștii clujeni au depistat, ieri noapte, un conducător auto care se afla beat la volan, fiind implicat și într-un accident rutier.

La data de 30 mai a.c., în jurul orei 03.40, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, Posturile de Poliţie Bobâlna şi Câţcău, au identificat un conducător auto sub influenţa alcoolului care fusese implicat într-un accident cu pagube materiale”, informează IPJ Cluj.

Cel în cauză, un tânăr, de 26 de ani, din comuna Mica, a fost implicat într-un eveniment rutier cu pagube materiale pe DJ172 F, prin localitatea Sânmărghita. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută de Codul penal.




Comentarii Facebook