Un clujean s-a trezit că i-a luat foc mașina în timp ce conducea VIDEO


Mașina unui șofer din Dej, în vârstă de 50 de ani, a fost distrusă de flăcări, duminică seară, pe raza localității Bunești.

Soferul, alaturi de familia sa, se indrepta spre Cluj-Napoca. In localitatea Bunesti, inainte de a urca pe centura orasului Gherla, barbatul a simtit miros de ars, dupa care a vazut fum iesind de sub capota. Acesta a oprit masina a ridicat capota si a incercat sa stinga flacarile cu extinctorul din dotare, scrie dejeanul.ro.

Din nefericire însă, flacarile s-au extins rapid si au distrus motorul, precum si celelalte componente aflate sub capota.

Pompierii s-au deplasat la fașa locului pentru a se asigura că nu se va reaprinde focul și pentru a afla care a fost cauza incendiului.


Flăcările se pare că ar fi izbucnit după ce furtunul de alimentare cu benzina a sarit de la loc, iar combustibilul s-a revarsat peste motor. De doar o scanteie a mai fost nevoie pentru ca masina sa fie distrusa de incendiu. Valoarea pagubei se ridica la aproximativ 2000 de euro, iar din păcate masina nu avea asigurare CASCO.

Comentarii Facebook