Un clujean s-a îmbătat și nu i-a mai păsat de nimic. A furat o mașină în plină zi și a făcut accident cu ea



Polițiștii clujeni au depistat, joi, un bărbat care a produs un accident rutier, pe fondul consmului de alcool.

La data de 29 octombrie a.c., ora 16:30, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin - Postul de Poliţie Comunal Mărgău au depistat un bărbat de 65 de ani, din Mărgău, în timp ce conducea un autovehicul pe raza localității de domiciliu, fiind sub influența alcoolului. În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, informează IPj Cluj.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că autovehiculul condus ar fi fost sustras, de către bărbat, din zona centrală a localității, unde a găsit autoturismul parcat și neasigurat.

Totodată, a reieșit faptul că, bărbatul, înainte de a fi oprit de polițist, ar fi fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, intrând cu autovehiculul sustras într-un gard din beton al unui imobil din Mărgău.

Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la circa 2.000 de lei.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, furt și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook