Un clujean s-a ales cu dosar penal după ce a fost tras pe dreapta de polițiști. Era beat la volan și avea permisul suspendat



Polițiștii de la Rutieră au depistat, zilele trecute, un bărbat ce conducea un autoturism pe drumul public în timp ce se afla sub influnţa alcoolului.

La data de 21 august a.c., în jurul orei 20:50, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au identificat un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului”, informează IPJ Cluj.

Cel în cauză, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca a fost depistat circulând cu autovehiculul pe strada Petru Maior din municipiul Cluj-Napoca.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie în sânge.

De asemenea, bărbatul avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

Șoferul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și conducerea unui vehicul având suspendat dreptul de a conduce, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook