Un clujean s-a ales cu dosar penal după ce a cauzat un accident rutier. S-a urcat la voanul unui tractor, deși nu avea nici măcar permis



Polițiștii clujeni au fost sesizați, zilele trecute, privind un accident rutier petrecut pe raza localitășii Cîțcău.

În data de 30.04.2018, în jurul orei 16:52, poliţişti din cadrul Poliţiei mun. Dej, Secţia 5 Poliţie Rurală, au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe DN 1C , în afara localității Cîțcău, a avut loc un accident rutier între un tractor și un autoturism, soldat cu pagube materiale”, informează IPJ Cluj.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat faptul că bărbatul de 43 de ani domiciliat în localitate, în timp ce conducea un tractor neînmatriculat sau înregistrat și fără a poseda permis de conducere, la pătrunderea de pe un drum secundar pe DN 1C, nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe drumul prioritar.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punere în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, neînmatriculat sau neînregistrat” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Comentarii Facebook