Un clujean RUPT de beat a cauzat un accident în Feleacu. A ”aruncat” un alt autoturism de pe carosabil


Un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane și pagube materiale însemnate, a avut loc duminicăseara, în jurul orei 18.25, pe raza comunei Feleacu.


Potrivit polițiștillor, ”un bărbat de 49 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autovehiculul pe DN1 E60, înspre Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum într-o curbă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehiculul”.

Autoturismul condus regulamentar, se deplasa în acelaşi sens de mers, pe banda paralelă de circulaţiem, iar în urma impactului, ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă.

Șoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest şi a reieşit faptul că bărbatul de 49 de ani se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 1,17 g/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a bărbatului de 59 de ani, din Cluj-Napoca, conducătorul autoturismului care circula regulamentar, iar valoarea pagubelor materiale a fost estimată la aproximativ 14.000 de lei.

Conducătorul auto vinovat este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “vătămare corporală din culpă” şi ,,conducerea unui vehicul sub infleunţa alcoolului sau a altor substanţe”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

 

 

FOTO: ARHIVĂ

Comentarii Facebook