Scrisoare catre seful politiei! Un clujean i-a trimis sefului IPJ Cluj poze cu o masina a politiei...parcata pe trotuar

Dupa ce a vazut stirea cu soferul care a parcat in fata la SORA, iar apoi a mers pe trotuar si mai apoi pe interzis, unul dintre cititorii Stiri de Cluj.ro i-a trimis sefului IPJ Cluj, chestor Ioan Pacurar, o adresa in care i-a prezentat poze cu o masina a politiei clujene care este parcata tot pe trotuar, langa sediul politiei rutiere de pe strada Deva.


"Catre Comandantul Serviciului de Circulatie al municipiului Cluj-Napoca

Am vazut o stire in care a fost prezentata o masina parcata in fata magazinului Sora din centrul Clujului, parcata pe trotuar timp de cinci minute. Soferul era catalogat un nesimtit...Doresc sa aflu de la Dvs, cum catalogati pe angajatul MAI care a parcat autoturismul din pozele atasate azi 2.03.2010 aprox. ora 11,00 in fata sediului Serviciului de Circulatie pe care-l conduceti.

Astept un raspuns sincer de la Dvs!


Cu stima si respect!"


Clujeanul J.K. ne-a trimis si noua aceasta adresa impreuna cu pozele pe care le-a facut si ne-a spus ca, deocamdata, nu a primit nici un raspus. "Situatia este chiar mai incredibila. Seara la ora 23,00 , dupa 12 ore, masina politiei era inca parcata tot acolo pe trotuar, in dreptuol trecerii de pietoni. A doua zi, era alta masina acolo, iar masina politiei, era parcata chiar pe coltul strazii...tot intr-un loc interzis", ne-a spus J.K. Clujeanul locuieste in zona si ne-a spus ca de obicei masinile politiei rutiere sunt parcate...nu tocmai corespunzator.


"Am luat adresa sefului IPJ de pe site-ul politiei si am trimis scrisoarea, dar, deocamdata nu am primit niciun raspuns. Am vrut sa trimit scrisoarea sefului de la politia rutiera, dar nu am gasit nicio adresa , asa ca am trimis la seful politiei si la cea de petitii de pe site-ul Ministerului de Interne. Inca astept un raspuns", ne-a declarat J.K.

 

Foto: J.K. masina de politie parcata pe trotuar

Comentarii Facebook