Un clujean din Mănăștur se plânge că nu mai poate ajunge acasă cu mașina, din cauza schimbărilor de trafic de pe strada Câmpului

 

Un clujean din Mănăștur se plânge că nu mai poate ajunge acasă cu mașina, din cauza schimbărilor de trafic de pe strada Câmpului.

 

Sunt un locuitor al cartierului Mănăștur, zona Kaufland. În urma schimbărilor efectuate la regimul circulației rutiere în zona, am o rugăminte (puțin sarcastică), dați-mi un traseu de a ajunge acasă cu mașina!!!! (dinspre zona centrală, Calea Moților).

 

Am acces interzis spre benzinaria LuckOil, la fel spre parcarea din fata blocului cu nr. 85, precum și la intersecția cu strada Govora. De pe strada Câmpului, mai nou, am acces interzis la stânga spre aleea din spatele blocurilor și la fel și spre parcare Kaufland! 

 

Concluzie: Trec prin fața blocului dinspre centru, dar nu am cum să ajung acasa, decât ocolind pe sub podul de la Calvaria, sau să ajung la sensul giratoriu de pe Câmpului, intersecție cu Frunzișului și să mă întorc. 

 

Este chiar strigător la cer! Oare cei de la Primărie au minte?! Ca să nu mai zic de cei de la Poliția Rutieră, care au aprobat acest lucru! Dacă se pune problema siguranței circulației în zona, de ce dacă te deplasezi dinspre Calea Florești, după podul Calvaria, ai trei puncte de acces spre stânga, către trei alei, fiind nevoit să faci coloană după tine, să fii claxonat, și să cedezi trecerea tuturor mașinilor care vin dinspre centru, pe doua benzi (unde mai pun și aglomerația spre Floresti, în fiecare după-masă). 

 

O soluție ar fi un sens giratoriu Calea Mănăștur cu strada Câmpului… cred; sau accesul spre stânga la intersecția cu strada Govora, ori prin amenajarea unei benzi de selecție spre stânga, sau acces permis doar riveranilor! Nu mă enervează decât faptul ca din balcon îi văd pe milițienii de la secția 4 cum stau aproape zilnic, mai ales după-masa când este aglomerat, la pandă (ciubuc, daca vreți) să îi prindă pe cei care virează la stânga dinspre Calea Mănăștur. 

 

Aștept să îi văd și în zona Kaufland, alee și parcare”, ne-a scris George.

 

Modificări de circulație pe strada Câmpului din Mănăștur

Comentarii Facebook