Un clujean de 64 de ani s-a ales cu dosar penal, în urma unui accident. Nu avea nici măcar permis de conducere



Polițiștii clujeni au fost sesizați, zilele treute, privind un accident rutier, petrecut în localitatea Curtuiușu Dejului.

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 12:00, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au fost sesizaţi despre faptul că în noaptea de 12/13.06.2017, in localitatea Curtuiuşu Dejului a avut loc un eveniment rutier”, informează IPJ Cluj.

Astfel, în baza sesizării poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, şi au constatat că pe drumul comunal Bogata de Jos, un autoturism a fost implicat într-un accident de circulaţie.

Cu ocazia verificărilor poliţiştii au stabilit că autovehiculul este radiat din circulaţie, şi ar fi fost condus de către un bărbat în vârstă de 64 de ani din comună, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie.

Bărbatul este cercetat acum sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Comentarii Facebook