Un clujean cere măsuri suplimentare de siguranță pentru trecerea de pietoni de pe Frunzișului. Vezi ce spune Primăria


Un clujean cere primăriei Cluj-Napoca să implementeze mai multe măsuri de siguranță la trecerea de pietoni de pe strada Frunzișului, varianta Zorilor-Mănăștur, pentru a evita accidentele care au loc frecvent în acea zonă.

Bărbatul oferă drept exemplu cazul unei prietene care a fost accidentată grav pe acea trecere de pietoni.

Vezi AICI-> Tânără spulberată pe trecerea de pietoni, pe varianta Zorilor - Mănăștur (strada Frunzișului) - VIDEO CAMERĂ de SUPRAVEGHERE

Va rog sa luati masuri pentru cresterea sigurantei pietonilor care trebuie sa traverseze pe trecerea de pietoni de pe str. Frunzisului (semafor sau alta solutie de reducere a vitezei in zona).

Recent o prietena a suferit un accident teribil, fiind lovita in plin pe trecerea de pietoni. (Fracturi la bazin, tibie, calcai, nas + o lovitura la ochi care a fost aproape sa o lase fara vedere; si are doar 19 ani)”, scrie clujeanul pe domnuleprimar.ro.

Reprezentanții serviciului pentru Siguranța circulației urbane i-au transmis clujeanului că pentru acea trecere de pietoni sunt luate toate măsurile necesare și că vina este a șoferilor.

Trecerea de pietoni are toata semnalizarea necesara, inclusiv pe cea suplimentara prin avertizoare si covor rosu.

Incidentul nefericit surprins de camerele administrate de Primarie, arata faptul ca numai neglijenta conducatorului auto a fost cauza, nu viteza ori lipsa semaforului. Daca s-a remarcat, inainte de trecerea de pietoni exista indicatoare care obliga si la reducerea vitezei”, transmit reprezentanții serviciului pentru Siguranța circulatiei urbane, retele edilitare si transport local.

Comentarii Facebook