Un clujean către Polițiștii locali aflați la ”datorie”: Faceți poze și mașinii de Poliție de pe trecerea de pietoni - VIDEO

 

Un clujean, nemulțumit că polițiștii locali făceau poze unei cafenele din centru, fără a vedea și restul abaterilor din jur, le-a cerut imperios să își facă datoria mai bine.

 

Clujeanul s-a ridicat de la masa din cafenea și s-a dus la cei doi polițiști cărora le-a cerut să le facă poze și la mașinile parcate vis-a-vis, pe banda de circulație, inclusiv mașinii Poliției Locale care ”tronează” în Piața Unirii, pe noua pietonală (acest lucru se întâmplă aproape zilnic).

 

Polițiștii locali au fost extrem de surprinși de atitudinea civilizată, dar fermă a clujeanului. Cu toate acestea, ei nu s-au dus să facă fotografii, spunând că polițiștii locali din Piața Unirii erau în misiune, dar că vor raporta cazurile semnalate. 

 

Au trecut două ore și evident nimeni nu a venit să de ocupe, deși domnul ofițer a raportat chiar în fața mea. Evident mașina poliției locala tot parcata pe pietonală în Piața unirii. Cică sunt in misiune. Primaria Cluj-Napoca vă întreb oficial că cetățean. Ce misiune executa politia locala care necesita parcarea autospecialei pe pietonală și dece nu a venit nimeni sa de ocupe de plângerea mea oficială și directa?”, a scris, pe Facebook, Thomas Mendel.



Comentarii Facebook