Miercuri 24 Aprilie

Un clujean care flutura un pistol în fața unui bar, cercetat penal

 

Un bărbat care a scos pistolul în fața unui bar din Cluj-Napoca a fost imobilizat de agenții de securitate, dar totuși a reușit să scape.

 

La data de 24 februarie a.c., ora 03.10,  Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj a fost sesizat prin apelul telefonic 112 cu privire la faptul că în faţa unui bar din Cluj-Napoca un bărbat avea asupra sa o armă, fără a ameninţa pe cineva. Acesta a fost imobilizat de către agenţii de securitate care l-au deposedat de armă, bărbatul reuşind să fugă de la locul faptei. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că arma este neletală, cu gaze, din categoria celor supuse autorizării, fără a avea muniţie atât în încărcător cât şi pe ţeavă, fiind ridicată în vederea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea. 

 

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase l-au prin pe suspect. R. Comitet, de 20 de ani, din Cluj-Napoca care este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere sau port de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept.

Comentarii Facebook