Un clujean baut a sarit sa ii dea un cap in gura unui politist. Barbatul si-a batut in prealabil si iubita in centrul orasului

 

Un clujean in stare de ebrietate este cercetat pentru ultraj, dupa ce azi-noapte a sarit sa ii agresese pe politistii care au intervenit sa aplaneze un conflict pe care il avea cu iubita lui.

Renata Gabriela G. a sunat la politie in jurul orei 1.20, reclamand faptul ca este agresata de catre iubitul ei Constantin Laurentiu B., in varsta de 25 de ani, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca.

Politistii de la Sectia 1 s-au deplasat la fata locului si acolo l-au gasit pe Lurentiu Constantin B. la volanul unui autoturism, pe strada Samuel Brassai.

 

"Acesta, a intrat pe aleea pietonala, a coborat din autoturism si in prezenta echipajului de politie, a adresat injurii fata de Gabriela Renata G. Politistii i-au solicitat barbatul sa se legitimeze, acesta declarand ca detine documentele personale in autoturism. Sub acest motiv s-a indreptat spre autoturism. A patruns in interior, a pornit motorul si a incercat sa iasa cu spatele in strada Brassai, dar a fost blocat de echipajul de politie", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

Politistii i-au cerut sa coboare din masina, dar a inceput sa ii injure si sa ii ameninte. Barbatul a fost imobilizat si incatusat, dupa care a fost dus la Sectia 1, pentru continuarea cercetarilor.

"Barbatul a continuat sa adreseze injurii, cuvinte jignitoare si amenintari la adresa politistilor, opunandu-se imobilizarii, a incercat sa loveasca cu pumnul si picioarele politistii, imbrancindu-i. Persoana in cauza a avut un comportament agresiv si dupa incatusare, refuzand sa intre in autoturismul de politie, lovindu-se in mod intentionat de autoturismul Politiei, si incercand sa-l loveasca cu capul in zona fetei pe unul dintre dintre agenti", a mai spus Gina Pop.

Barbatul a fost verificat si cu etilotestul si s-a stabilit ca avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Laurentiu-Constantin B. este cercetat acum pentru infractiunea de ultraj, loviri si alte violente si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice. El a fost prezentat si in fata procurorilor, dar acestia au dispus cercetarea lui in stare de libertate.

Comentarii Facebook