Un clujean ar fi vanzatorul FURADAN -ului cu care s-a sinucis Madalina Manole

 

Un clujean ar fi  vanzatorul pesticidului FURADAN cu care s-a sinucis Madalina Manole. Daca va fi gasit vinovat el risca o pedeapsa intre 3 si 15 ani de inchisoare pentru ca a comercializat aceasta substanta interzisa.

 

Anchetatorii care analizeaza circumstantele in care Madalina Manole si-a luat viata detin informatia ca persoana care a vandut acest produs interzis este din Cluj, relateaza surse judiciare, citate de realitatea.net .

 

Potrivit acestor informatii persoana care i-a adus Madalinei Manole Furadan-ul este chiar presedinta fan-clubului cantaretei. Aceasta spune ca artista a sunat-o si a rugat-o sa cumpere o sticla din aceasta substanta pe care ar dori sa o foloseasca la tratarea unor plante. Ca atare, a cumparat substanta de la o persoana care o oferea pe Internet si la inceputul saptamanii a dat-o Madalinei Manole.

 

Procurorii au extins ancheta in vederea identificarii persoanei care comercializeaza acest produs interzis in Romania si in UE din 2008. In acest sens ei au chemat la audieri mai multe persoane care lucreaza la site-uri de anunturi on-line pentru a gasi sursa anuntului, iar rezultatele arata ca ar fi o persoana din Cluj.

 

In momentul de fata ancheta este in desfasurare pentru aflarea identitatii acestei persoane, care risca o pedeapsa cu inchisoarea pentru comert cu produse interzse.

 

Sefa fan-clubului cantaretei nu risca aceeasi pedeapsa deoarece nu a stiut nici ca substanta este interzisa, nici scopul in care vedeta urma sa o foloseasca, si nici nu se ocupa cu comertul pesticidului periculos.

 

Madalina Manole, care s-a sinucis in noaptea de marti spre miercuri ingeraand 400 ml de Furadan, a fost inmormantata vineri la Ploiesti.

Comentarii Facebook