Un clujean a oprit mașina pentru a ajuta un biciclist rănit! N-a vrut la spital pentru că se temea... - VIDEO

 

Un clujean a dat dovadă de spirit civic și a sărit în ajutorul unui biciclist care a căzut și s-a rănit serios la arcadă.

 

Actiunea se petrece in Cluj. L-am  vazut cu coada ochiului, intins pe spate la soare in timp ce treceam pe langa el. Mi-a atras atentia ochiul lui, care era ca dupa un meci de box. Nu mai vedea cu el, iar din arcada sangera. L-am intrebat cu ce pot sa-l ajut, daca trebuie sa-i chem o salvare, dar el a refuzat pe motiv ca e deja aproape de casa si ca oricum il cearta nevasta.

 

A recunoscut ca a consumat bauturi alcoolice, dar nu mai era sub efectul lor, semn ca lovitura l-a trezit si nu era nici recalcitrant, chiar a colaborat cu mine. Singurul lucru pe care l-a acceptat de la mine a fost o sticla de apa din care a baut si apoi s-a clatit pe ochi si pe fata.

 

Mi-am intors oglinda exterioara sa se uite la ochiul lui, iar reactia a fost cea scontata: “Aoleo!”. I-am urat drum bun si sper ca a ajuns sa fie tratat de cineva priceput, preferabil de cei de la UPU”, a povestit pe trafictube.ro, cel care a filmat scena.

 

Gestul șoferului este lăudabil, fiind apreciat de utilizatorii site-ului unde driverii postează incidente din trafic. 


Comentarii Facebook