Un clujean a bătut un bătrân pe stradă și apoi a urmat un ”road rage” cu mașina, sfârșit PROST


Un clujean de 24 de ani a ajuns după gratii, după ce a bătut un om nevinovat pe stradă, apoi s-a urcat la volan și a urmat un ”road rage”.

La data de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat cercetat pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis de conducere”, informează IPJ Cluj.

La data de 21 septembrie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 32 de ani, din Cluj-Napoca.

Conform cercetărilor efectuate, la data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 01:50, cel în cauză, în timp ce se afla pe strada Henri Coandă, din Dej, ar fi agresat un bărbat, de 61 de ani, din Dej, victima fiind transportată la unitatea medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate.

La aceeași dată, în jurul orei 02:50, cel în cauză, deși avea permisul de conducere reținut, ar fi condus pe strada Henri Coandă un autoturism de teren neînmatriculat, intrând intenționat cu acesta în poarta de acces a unei societăți comerciale.

În cursul zilei de azi, bărbatul urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.


Comentarii Facebook