Un clujean a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a lovit propria mamă, în centrul Clujului. Polițiștii l-au prins cu ajutorul trecătorilor



Un bărbat a fost reținut, pentru 24 de ore, de către polițiștii clujeni, după ce acesta și-a agresat fizic propria mamă.

În 9 ianuarie a.c., în jurul orei 19:00, polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați că pe strada Horea a fost agresată o femeie”, informeazp IPJ CLuj.

Polițiștii au intervenit la locul indicat, iar cu ajutorul cetățenilor a fost prins și identificat agresorul, un bărbat de 30 ani din Cluj-Napoca.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că bărbatul, pe fondul unor neînțelegeri verbale și conflicte intrafamiliale preexistente, ar fi agresat-o pe mama sa, în vârstă de 65 ani și i-ar fi distrus acesteia ecranul telefonului mobil.

Oamenii legii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violenţă în familie și distrugere sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook