Un clujean a ajuns în spatele gratiilor după ce a lovit o persoană cu mașina și a fugit. Ce au descoperit polițiștii când l-au prins



Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un bărbat care a lovit, luni dimineață, un pieton cu mașina, apoi a fugit de la fața locului.

Conform polițiștilor, bărbatul, în timp ce se deplasa cu un autovehicul pe strada Constanța din municipiu, înspre strada 21 Decembrie 1989, a surprins şi accidentat un tânăr de 21 de ani, din Cluj-Napoca, care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea regulamentară a străzii. Ulterior impactului, șoferul a părăsit locul producerii accidentului.

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a pietonului.

Oamenii legii au reșutit identificarea conducătorului auto în scurt timp, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat de 39 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Totodată, polițiștii au aflat că acesta nu posedă permis de conducere.

Clujeanul a fost reținut pentru 24 de ore, aceasta urmând a fi prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă. El este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Comentarii Facebook