Un chirurg celebru din Cluj îl critică pe Mihai Seplecan, șeful CJ Cluj

 

Celebrul chirurg, Dan Nicolau, singurul medc din România care operează metastazele pulmonare, a șters pe jos cu noul președinte al Consiliului Județean Cluj, Mihai Seplecan.

 

Dan Nicolau este șeful secției de chirurgie toracică al Spitalului de Pneumoftiziologie ”Leon Daniello”, instituție subordonată Consiliului Județean Cluj. El critică directiva emisă de Seplecan, prin care toate evenimentele publice al instituțiilor subordonate trebuie să fie organizate cu ajutorul CJ Cluj. 

 

Cu tot dragul fata de liberalism si liberali, dar surpriza de astazi este totala...Domnul Presedinte al CJ Cluj ne optimizeaza transparentza prin cenzura totala institutionala. Nici in vreemuri de demult apuse nu s-a emis un asemnea indemn la "transparentza". Am adus elogii Consiliului Judetean pentru suportul consistent dat unitatilor sanitare, dar nu inteleg noua orientare spre cenzura totala a valului tanar de liberali. Invit de acum pe Domnul Presedinte al CJ Cluj sa-mi scrie cuvantul introductiv pentru cateva articole pregatite de a fi trimise spre publicare in reviste internationale. Nu sint sigur daca revistele vor publica cuvantul introductiv al Domniei Sale, dar il rog public sa-l scrie”, a scris chirugul Dan Nicolau pe Facebook.

 

Mihai Seplecan s-a angajat încă de la numirea în funcție că transparența va fi punctul forte al Consiliului Județean Cluj. 

 

PSD Cluj a reacționat la directiva emisă de Consiliului Județean Cluj și a stârnit valuri. 

Comentarii Facebook