Social

Un celebru actor de la PRO TV este grav bolnav! Anunțul a fost făcut chiar de artist

  
Actorul Constantin Diță, care interpretează personajul Giani din serialul ”Las Fierbinți”, a făcut un anunț trist pentru fanii săi.

Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, actorul ți-a anunțat fanii căare probleme de sănătate, motiv pentru care nu va participa la spectacolul de stand-up de la Sala Palatului, în care trebuia să apară alături de colegii săi din serial, Mihai Bobonete, Mihai Rait, Adrian Văncică.


"Anunţ cât se poate de important:

Anul acesta nu o să particip la spectocolul de la Sala Palatului.

M-am gândit foarte mult înainte să iau decizia asta. Îmi pare rău pentru oamenii din public care vor fi dezamăgiţi, dar decizia asta a apărut strict din cauza unor probleme de sănătate complicate... Nu vreau să intru în detalii medicale, dar pot să spun că am aşteptat până în ultimul moment să văd dacă starea mea fizică se va îmbunătăţi. Din păcate, nu e cazul, sunt în pline investigaţii în încercarea de a descoperi cauza. Îmi pare tare rău, dar prefer să ne vedem la anul sănătoşi şi sper că toată povestea asta complicată o să dispară şi poate o să ajung să fac şi glume pe tema asta.

Sper din tot sufletul să mă înţelegeţi", a scris Constantin Diţă pe o Facebook.

Spectacolele de la Sala Palatului au loc în 19 și 20 decembrie.


18-12-2017, 14:29
978 vizualizări
1 comentarii
ANITA GERARD19-12-2017, 15:03
împrumut! împrumut!! împrumut!!!
Căutați o companie de credit privată cu renume și acreditate, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Oferim toate tipurile de împrumuturi într-un mod foarte rapid și ușor, împrumuturi personale, împrumuturi auto, credite ipotecare, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi pentru afaceri, credite de investiții, consolidarea datoriilor și multe altele. Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Nu mai arătați că suntem aici pentru a vă face toate problemele financiare un trecut. Acordăm împrumuturi persoanelor fizice și companiilor care au nevoie de asistență financiară la o rată de 2%. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este cerut niciun credit, 100% garantat. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și de susținere și vă vom oferi cu plăcere un împrumut.
Apoi trimiteți-ne un e-mail la: (anitagerardloanfirm@gmail.com) pentru a solicita un împrumut

Cele mai citite ştiri din Social

2452 vizualizări
19-1-2018, 17:36
”Pițiponc” de Cluj! Așa a parcat și și-a uitat și ușa deschisă - FOTO» Vezi tot
1418 vizualizări
20-1-2018, 13:01
”Vizitator” surpriză la Auchan din Iulius Mall Cluj. O pasăre zboară liberă prin hypermarket FOTO» Vezi tot
1247 vizualizări
19-1-2018, 16:23
Cluj: Persoană identificată de polițiștii locali după ce a incendiat deșeuri » Vezi tot
1172 vizualizări
19-1-2018, 21:35
Un minor clujean a furat două microbuze și apoi le-a abandonat. Ce a URMAT» Vezi tot
997 vizualizări
20-1-2018, 18:35
Peste 5.000 de clujeni au ieșit în stradă la protestul anti PSD. Oamenii scandează: La mulți ani Liviu Dragnea! Cu executare! VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?