Un camionagiu care transporta leșuri de animale șicanează în trafic alt șofer - VIDEO

 

Un șofer clujean care a filmat un camion care transporta leșuri de animale fără a respecta legislația susține că a fost șicanat apoi în trafic. 

 

Apropode articolul cu lesurile de animale scurse din transporturile de la abator, am surprins joi, 8 octombrie, masina. Un camion plus remorca în urma carui mirosea execrabil. Lesurile nu erau transportate in conditiile impuse de cei de la mediu si nici macar acoperite cu prelata.

 

Șoferul a observat ca il filmam si a tras brusc stanga fara motiv, incercand sa intimideze, iar apoi mergea pe doua benzi pentru a nu putea fi depasit si filmat numarul de inmatri-culare al capului de tragere. 

 

Traseul urmat era acelasi prin strada Corneliu Coposu urmat de Calea Baciului. Ne spune cineva ce sanctiuni s-au dat si ce masuri s-au luat in urma incidentului din vara?”, precizează clujeanul.

 

În vară, același camion fără prelată a pus o frână bruscă la o trecere de pietoni și câteva bucăți de carne în putrefacție au sărit pe asfalt. 

 

Un șofer care transporta cadavre de animale a ”pierdut” unul pe strada Oașului. Un pieton a făcut șoc

 

Șoferul va fi căutat cu ajutorul Poliției Rutiere și amendat cu suma cuprinsă între 1.000 și 2.500 de lei”, a declarat în vară Iulia Perșa, reprezentant al Biroului de Presă al Primăriei Cluj-Napoca.

 

Autoritățile nu au mai anunțat dacă amenda a fost aplicată sau nu.

Comentarii Facebook