Un camion a luat foc pe autostrada Transilvania la 3 km de Turda in jurul orei 19.00

Un camion a luat foc pe autostrada Transilvania A3 la 3 kilometri de Turda. Incendiul a izbucnit pe sensul de mers de la Gilau spre Turda, anunta reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj (ISU).

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update

 

Vasile Dragan, administratorul Autostrazii Transilvania, a declarat pentru Stiri de Cluj.ro ca incendiul a fost stins de echipa de interventie de la Savadisla. "A fost o explozie la roata din spate stanga a unei remorci. Probabil pe panta de la Sandulesti sistemul de franare s-a supraincalzit si roata a explodat. S-a aprins cauciucul si de acolo focul s-a extins la prelata, care a ars. Noroc cu faptul ca echipa de interventie a autostrazii Transilvania era in apropiere", a mai spus Dragan.

 

Potrivit acestuia, soferul de pe camion a tras autovehiculul pe banda de urgenta si acolo a fost gasit de echipajul de interventie. "Focul a fost lichidat rapid in cateva minute si circulatia nu a fost blocata. A fost un incident fara victime, doar cu o sperietura pentru sofer", a mai afirmat Vasile Dragan.

 

Pompierii militari au ajuns si ei la fata locului, dar incendiul era deja stins.

Comentarii Facebook