Un cameraman TV din Cluj a murit într-un accident grav. Avea NUMAI 24 de ani - FOTO

UPDATE

 

La data de 12 aprilie a.c., în jurul orei 20:00, pe  DN1 E60, pe raza comunei Căpuşu Mare, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi avarierea unui autovehicul.

 

Un tânăr de 24 de ani, din Huedin, în timp ce conducea un autovehicul pe  DN1 E60, înspre Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se în afara părţii carosabile.

 

Conducătorul auto ar fi efectuat o manevră de depăşire a autoturismului din faţă, într-o curbă, iar la reîncadrare pe banda sa de mers ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului.

 

Accidentul s-a soldat cu decesul conducătorului auto”, precizează Poliția Cluj.

 

-------------------------------- 

Un cameraman TV de la Digi Sport a murit duminică seara într-un accident de circulație produs pe raza localității Căpușu Mic. 

 

Rareș Paul Râșnoveanu area 24 de ani și a lucrat pe rând la B1 TV, Realitatea TV și acum era cameraman sportiv la Digi Sport. 

 

Accidentul de circulație s-a produs duminica seara, în jurul orei 20:30, în localitatea clujeana Capusu Mic.

 

Un martor a precizat că șoferul ar fi încercat să facă o depășire, dar a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat pe câmp. Mașina a fost distrusă în totalitate, iar cameramanul Digi Sport a fost prins între fiarele contorsionate. 

 

Foto: ochiulclujean.ro

 

 

 

Comentarii Facebook