Un cadavru neidentificat a fost găsit în pădurea ”bântuită” din Cluj

 

Un cadavru neidentificat a fost depistat de polițiștii din Cluj în Pădurea Hoia. Descoperirea a fost făcută de un clujean care a sunat la 112.

 

Poliția a declanșat o anchetă în acest caz, pentru a se stabili dacă a fost vorba despre un omor sau nu. ”Un bărbat a sesizat Poliția la 112 despre faptul că a găsit fragmente dintr-un cadavru la liziera pădurii Hoia. Polițiștii fac cercetări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

 

Pădurea Hoia-Baciu, considerată un loc ”bântuit” de OZN -uri, a fost inclusă într-un top realizat de BBC și postat în secțiunea de călătorii a site-ul său.

 

Pădurea Hoia-Baciu din Transilvania a atras o atenție nedorită de peste o jumătate de secol. Localnicii din apropiere susțin că pădurea – care are o poiană circulară în centru – este un portal, iar cei care trec prin el s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată”, scrie site-ul BBC, citat de cluj.travel. 

 

Oricine supraviețuiește relatează despre stări de anxietate și greață pe care le-a avut cât timp a stat acolo. Copacii, despre care se spune că altădată erau drepți și înalți, sunt acum răsuciți, cu noduri”, supralicitează redactorii BBC.

 

Alte păduri bântuite sunt cel din Aokigahara, din Japonia, Pădurea Neagră, din Germania, Isla de las Munecas, din Mexic, și Whychwood, din Anglia.

 

Pădurea Baciu-Hoia a fost inclusă de revista americană de călătorii ”Travel+Leisure” în numărul din octombrie 2012, într-o listă a celor mai ”bântuite” păduri din lume.

Comentarii Facebook