Un bucureștean și-a dat foc la Cluj, în benzinăria Rompetrol

 

Poliția a stabilit cine este tânărul care și-a dat foc în benzinăria Rompetrol de pe Calea Turzii. 

 

Tânărul care și-a dat foc în benzinăria Rompetrol, de pe Calea Turzii, avea 23 de ani și era originar din București. ”Acesta a venit de câteva zile la rude în Cluj-Napoca. Marți, acesta a împrumutat mașina acestora și a comis acest gest. A stopit cu furtunul în autoturism și apoi și-a dat foc în mașină”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. 

 

Acesta ar fi suferit o depresie în dragoste, precizează anchetatorii, și a plănuit acest gest tragic, care se putea solda cu multe victime. Tânărul s-a dus în jurul orei 15.00 la benzinăria de pe Calea Turzii pentru a alimenta, dar de fapt el a turnat benzină cu furtunul de la pompă direct în autoturism, după care s-a urcat și și-a dat foc. 

 

Martorii spun că focul a ars extrem de puternic, iar din mașină s-au auzit strigăte. ”Am văzut cum încerca să iasă, dar nu a mai reușit. Cred că s-a topit plasticul de la uși din cauza călduri și s-a zbătut până când a murit. Au fost foarte săritori cei din jur, care au intervenit și au stins focul. În benzinărie și în jur erau circa 10 - 15 oameni, care puteau să moară, dacă focul ajungea la rezervor. Cred că explozia ar fi distrus totul în zonă pe circa 100 de metri”, a spus un martor. 

 

 

Comentarii Facebook