Un batran s-a aruncat de pe acoperisul unei cladiri de pe Calea Motilor. Barbatul a murit! IMAGINI SOCANTE - VIDEO


Atentie IMAGINI SOCANTE!

 

UPDATE (Ora 18.45)

Potrivit martorilor, barbatul de 70 de ani locuia in bloc si ar fi urcat pe scarile de incendiu pana pe acoperis, de unde s-ar fi aruncat. Barbatul a murit dupa ce timp de o jumatate de ora medicii au incercat sa il resusciteze. Medicii sustin ca barbatul a decedat in urma unui politraumatism produs dupa caderea de la inaltime.

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE (Ora 18.30)

 

Reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie sustin ca este vorba despre un barbat de 70 de ani, care a cazut de pe acoperisul cladirii. Nu se stie pana la aceasta ora daca barbatul a alunecat sau s-a aruncat de la o asemenea inaltime, sustine Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O persoana s-a aruncat in jurul orei 18.00 de pe o cladire situata pe Calea Motilor din centrul Clujului. Barbatul in varsta de 70 de ani a murit dupa 30 de minute de incercari de resuscitare.

 

Barbatul a cazut de la etaj in curtea imobilului amplasat la intersectia strazilor Sincai si Motilor. Mai multe autospeciale ale SMURD Cluj s-au deplasat la fata locului. In aceste momente, medicii acorda primul ajutor persoanei ranite.


Citeste si...

Profesorul universitar George Vermesan, de la UTCN, s-a aruncat marti de pe blocul situat pe Calea Motilor! VIDEO

Comentarii Facebook