Un bărbat își încălzea mâncarea la foc, la marginea Parcului Central din Cluj-Napoca - VIDEO

 

O patrulă de voluntari a surprins un bărbat al străzii care s-a apucat să își facă foc la marginea Parcului Central ”Simion Bărnuțiu”, pentru a-și încălzi mâncarea.

 

La data de 23 martie 2016, ora 6:35, echipele de membri voluntari O.G.V.P.F.A. pe biciclete, pe parcursul activităţii proprii zilnice, au observat în Parcul Central ”Simion Bărnuţiu” o persoană, care pe str. Arany Janoş nr.9 întreţinea focul pe care îl făcuse cu cioturi de lemn, bucăţi de carton şi pet-uri. Deoarece membrii voluntari i-au prezentat elementarele măsuri de prevenire a faptelor antisociale, cetăţeanul în cauză, a ţinut a se motiva, subliniind că dorea să se încălzească, să-şi prepare hrană, şi... cinic de politicos ne-a poftit la masă”, relatează voluntarii Organizației Generale Voluntare Pentru Prevenirea Faptelor Antisociale România.

 

O.G.V.P.F.A. ”este o organizaţie neguvernamentală, apolitică fără scop lucrativ, independentă de orice organizaţie. În activitatea sa nu face discriminări vizând rasa, religia, naţionalitatea, sexul sau vederile politice – îşi desfăşoară activitatea pe tot teritoriul României , respectă Constituţia României şi mai  ales toate drepturile cetăţenilor indiferent de vârstă”. 

Comentarii Facebook