Un barbat de 34 de ani cautat pentru furt se ascundea in sanatoriul de la Savadisla


Un barbat in varsta de 34 de ani, cautat de politie pentru furt si, care avea de ispasit o pedeaspa cu inchisoarea de un an si sase luni, a fost ridicat de politisti din Sanatoriul de la Savadisla, judetul Cluj.

Medicul Vasile Muresan, directorul Clinicii de Pneumoftiziologie din Cluj, unitate de care apartine Sanatoriul de la Savadisla, a declarat pentru Stiri de Cluj.ro ca "pacientul a fost internat prima data la Clinica din Cluj-Napoca in 25 noiembrie si a stat aici pana in 18 martie, dupa care a fost transferat la sanatoriul de la Savadisla. Pacientul era bolnav nu se prefacea pentru a se putea ascunde in spital si astfel sa scape de inchisoare".

Directorul spitalului a mai spus ca in acest moment Adalbert Edmond, in varsta de 34 de ani, nu mai este contagios si poate fi incarcerat.

Barbatul a fost condamnat anul trecut de Judecatoria Cluj-Napoca la un an si sase luni de inchisoare pentru furt si a fost ridicat din spital in 30 martie si dus in arestul politiei, de unde va fi transferat la Gherla.

Comentarii Facebook