Un bărbat cu probleme psihice din Dej a încercat să își incendieze propriul apartament VIDEO



Pompierii au intervenit la Dej, duminică seară, după ce un bărbat a vrut să își incendieze propriul apartament.

Acesta este un ”client” mai vechi al polițiștilor dejeni, dar și al paramedicilor SMURD sau al medicilor de la secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Dej, având deja la activ mai multe cazuri în care a pus autoritățile pe jar, fiind chiar internat în spital pentru scandalurile provocate, scrie someseanul.ro.

Duminică seara, dintr-un oarecare motiv, bărbatul și-a ieșit din nou din fire. Vecinii lui sunt obișnuiți cu zgomotul și scandalul pe care-l produce frecvent, însă duminică seara ”circul” a luat amploare, după ce bărbatul a dat foc la mai multe haine și obiecte din casă.

Fumul a ajuns pe casa scării și în apartamentele vecinilor, iar aceștia au sunat la 112, timp în care bărbatul a început să arunce cu obiecte pe geamul apartamentului.

”Nu e sănătos la cap. Mereu face scandal, sparge ușile și alte celea prin casă, dă foc la tocul ușilor că zice că-s posedate de diavol. A aruncat pe geam, aici jos, cu o boxă și un receiver din ăla mare, de era să-i dea în cap la o femeie. Și-a aprins hainele în casă, de a venit fumul până la mine la etajul trei”, a relatat pentru sursa citată o femeie care locuiește cu individul în același bloc.

Focul a fost lichidat în scurt timp de pompieri, iar bărbatul a fost transportat de o autosmecială SMURD la Spitalul Municipal Dej.

Comentarii Facebook