Un bărbat a murit într-o farmacie de pe Regele Ferdinand, în centrul Clujului. UPDATE: Fusese operat pe inima

 

Un bărbat de ani a murit într-o farmacie de pe strada Regele Ferdinand, din centrul Clujului. 

 

Am fost solicitați pe strada Regele Ferdinand, pentru o persoană cu stop cardiac. I s-au aplicat protocoalele necesare, dar persoana a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș.

 

Medicii l-au resuscitat pe bărbat circa două ore, dar fără niciun succes.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE


Incidentul s-a petrecut la farmacia Gedeon Richter (fosta farmacie Perla), de pe strada Regele Ferdinand nr. 37. Bărbatul a intrat în unitate și i s-a făcut rău, a căzut la pământ, iar angajații au sunat la 112. ”A făcut stop cardio-respirator. Avea și o intervenție pe inima și este posibil ca acest lucru să fi agravat situația”, ne-a spus un farmacist, care a dorit săăși păstreze anonimatul.

 

Medicii care au fost la caz susțin că pacientul era supraponderal, dar cauza decesului va putea fi stabilită numai la IML Cluj. ”Este posibil să fi avut un anevrism, pentru că era și supraponderal. Sunt foarte multe cazuri de stop cardio-respirator în ultima vreme, dar numai în urma necropsiei se va putea spune ce s-a întâmplat”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanță Cluj, Horia Simu.

Comentarii Facebook