Un avion a RATAT aterizarea la Cluj-Napoca: Pilotul a vazut ca nu se opreste avionul si au ajuns pe camp - MĂRTURIE

 

Un avion Blue Air cu 116 de pasageri la bord a ratat aterizarea la Cluj-Napoca.

 

Aeronava Blue Air venea de la Bucureşti și mergea spre Barcelona, dar a ieşit de pe pistă, la capătul dinspre strada Elicei. De la Cluj, avionul urma să mai preia 40 de pasageri.

 

Avionul nu a fost avariat, iar pasagerii sunt în regulă..

 

Din cauza nepasarii autoritatilor s-a intamplat ce s-a intamplat, din cauza nedeszapezirii pistei. Fiind zapada prea mare, pilotul a vazut ca nu se opreste avionul si au ajuns pe camp. Oamenii s-au speriat, acum asteapta sa vada daca ii ia alta aeronava”, a povestit un martor.

 

Pasagerii au fost debarcati, sunt acum in aeroport. Pista era buna, franarea era 3, la 1 si 2 este interzisa aterizarea. Ministerul Transporturilor va face o investigatie. Avionul a ieşit de pe pistă aproximativ 20 de metri. Aeroportul este inchis pana vom scoate aeronava. Va dura maximum 3 ore. In acest timp avem 2 zboruri ale companiei Tarom de la Bucuresti, dar vor fi intarzieri”, a explicat David Ciceo, directorul Aeroportului Cluj.

 

Vremea nefavorabilă a făcut ca două curse să fie deviate spre Sibiu, adică avioanele dinspre Bucureşti, care urmau să aterizeze la Cluj-Napoca la 8.40 si 9.10.

 

A mai fost anulat zborul spre Viena, de la 9.05 și au întârzieri zborurile spre Barcelona și București.

 

foto: rtv.net

Comentarii Facebook