Umbra lui Ceausescu bantuie Radio Cluj? Casa Radio este "amenajata" de frica membrilor Consiliului de Administratie VEZI FOTO


Angajatii de la Radio Cluj sunt nemultumiti ca membrii Consiliului de Administratie (CA) al Societatii Romane de Radiodifuziune (SRR) tin o sedinta la Cluj, dar nu vin sa le asculte pasurile.

Reprezentantii Consiliului de Administratie al SRR au decis sa isi tina sedintele si in teritoriu, iar acum s-au oprit la Cluj-Napoca. Directorul Radio Cluj, Florin Zaharescu, este acuzat de angajati, alaturi de intreaga conducere a institiei, ca i-a dus pe membrii CA la hotelul Univers T pentru a nu le auzi nemultumirile.

"Tocmai asta este esenta acestor sedinte in teritoriu, sa ne auda si noua nemultumirile. Au facut unele amenajari de ochii lumii: au schimbat placutele de pe usi si au cosmetizat intrarea. Poate ca se tem ca cei de la CA vor dori sa vina si la Radio si atunci sa nu se faca de ras. E ca pe vremea lui Ceausescu. Trebuie sa vina stapanirea pentru a se intampla ceva", se arata intr-o scrisoare trimisa de angajatii Radio Cluj.

Radio Cluj dispune de o sala de sedinte care a fost modernizata in urma cu cativa ani si unde s-au investit sume consistente, dar care nu este folosita pentru aceasta sedinta. "Noi avem o sala mare de sedinte, dar, ca nu cumva membrii CA sa se intalneasca cu angajatii, Florin Zaharescu a ales sa ii duca in alta parte. Ei tin sedinta la Casa Tineretului si nu vin sa se intalneasca cu angajatii, chiar daca asa s-a hotarat. Asta e esenta sedintelor CA din teritoriu", se mai arata in sursa citata.

 

Directorul Florin Zaharescu nu a dorit sa comenteze aceste acuzatii. "Nu pot acum sa spun nimic. Sunt chiar in mijlocul sedintei. Va rog mult sa ma lasati acum ca am probleme", a spus directorul Radio Cluj.

 

Sedinta CA al SRR are loc la Cluj-Napoca, sambata, 11 iunie, de la ora 9.00.

 

Vezi si...

Acuzatii de cenzura la Radio Cluj. Un realizator sustine ca a fost scos de pe post pentru ca este incomod si acuza conducerea de ilegalitati

Comentarii Facebook