Tupeul unei blonde cu BMW! A ”rupt” o bicicletă electrică și tot ea a făcut gură - FOTO

 

Administratorul unei firme de curierat din Cluj-Napoca s-a trezit cu bicicleta electrică avariată de șoferița unui BMW, certată cu bunul simț.

 

Eu sunt administratorul propriei firme de curierat SC Voila Curier SRL. Marți, 3 iulie, în jurul ore 16:30, eram parcat pe str. David Ferenc, nr. 11, când o doamna a venit cu BMW-ul și a vrut sa intre cu fața în locul de parcare care era înaintea mea. Când a intrat mi-a prins bicicleta electrică în aripa ei și o început să o tragă cu ea, roata mea din fata era in bordură și nu avea unde sa se deplaseze. După ce am oprit-o cumva, ea s-a oprit și a coborât, a văzut ca toată furca față, roata, cric, cheie contact snt îndoite și a început să facă scandal că ce îi cu bicicleta asta de 2 lei. Când am zis, stați că sun la poliție, s-a luat și a plecat”, ne-a relatat Cristian, administratorul firmei. 

 

Administratorul firmei a precizat că a făcut plângere la Poliție în acest caz. ”A venit și dânsa la daune și mi-a dat asigurarea. Și-a cerut scuze că a vorbit așa urât. Acum aștept despăgubirile de la asigurări”, a mai spus administratorul firmei. 

 

”Blonda” a primit ”un avertisment și trei puncte”.

 

Comentarii Facebook